Hladnoooooooo!






Pozdrav...prvo da se ispričam jer sam nešto prčkala u nastojanju da blog bude bolji,moram priznati da sam zapela i nešto pobrkala-pa se ispričavam što izgled nije onakav kakav sam zamislila...
Htjela sam vas pitati nešto.
Da li vama smeta što zapravo nakon što odgledate prognozu vremena,a pritom još prije da ne biste slučajno zakasnili odgledate i cijeli Dnevnik,nemate pojma što su zapravo u prognozi rekli????
Naime,već neko vrijeme pokušavam uhvatiti prognozu vremena,no na koji god program okrenula,svaka je drugačija,kao da živim na tri različita kontinenta!!!
I zapravo svaki put s upitnikom se okrenem svojim sustanarima i blijedo promatram njihova lica,možda sam ja jednostavno puknula ko' kokica kako bi Strega Volante rekla pa više ne razumijem prognozu,no ipak i pogledi mojih govore da nas onda ipak ima više puknutih?!?!
Od silnih ciklona i anticiklona zavrti mi se pred očima,a gledajući one naše izvjestiteljice prognoze zavrti mi se i od stajlinga i mahanja i doista ja ne mogu tu prognozu uloviti...
Od vjetrova me uhvati vratobolja od tog silnog vjetrovitog propuha,te sjeverozapadnjak pa odjednom jugo,pa istočnjak pa smo na buri,ma ljudi moji uz silnu tehniku,ja ne razumijem kako su te prognoze toliko različite???
Nekad nije bilo tehnike i svih mogućih sprava pa smo barem znali da li hoće ili neće kiša,a sad redovito slušam sve redom nabrojano...
Mogla bih vam ja pisati i o radijskoj prognozi na određenoj radio stanici...gdje se u cijelom gradu kosa diže svima nama kad čujemo određenog meteorologa koji sirota stalno nešto rezimira i ništa ne kaže,doslovno na kraju pojma nemate šta čovjek reče...a zapravo vam sve nabroji,ma usred ljeta on spomene i pokoju pahulju???
Al' stvarno!!!!Svašta se tu nabraja...
Da,revoltirana sam danas,vjerojatno i zbog ovog zahlađenja koje me strefilo onako u sridu,ali me zamislilo pitanje mog sinčine (koji je krenuo na treninge nogometa pa mu je sad to važno) mama,a kakvo će to onda biti vrijeme,ja nisam ništa razumio????
Dragi moj sine,nije ni mama razumjela jer eto...najaviše skoro pa i snijeg...
Drage moje,morala ja ovo podijeliti s vama jer me baš razljutilo,ali me možda zapravo ipak najviše razljutilo što još jednostavno nisam spremna reći adio ljetu...
Čuvajte se vremenske prognoze i naših meteorologa...ha,ha...

Do sljedećeg pisanja vjerujem da ću se ohladiti i doslovno i metaforički...

5 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Sandra kaže...

Mislim da ste ti i moj muž našli zajedničku temu - i on je revoltiran prognozama iz vedra neba!

Sandra Z kaže...

O da, imaš pravo. Gledamo, služamo i onda "upitnik" nad glavama. Ali, već dugo ignorima TV ili radijsku prognozu. Oslanjam se na onu, internetsku (našla sam stranicu: accu.weather). Upišem grad koji me zanima i dobijem 14 dana prognozu. Za sada me nije razočaralo. Zaaaaaašto je tako hladnooooooo? Zaaaašto tako naglo? To se neko igra s nama, definitivno. Pusa i veliki pozdrav.

Ariana Moj Hobi kaže...

Ha,ha...hvala vam,sad mi je lakše...da nisam sama u tom suludom praćenju prognoze...
Pusek!

eda kaže...

kad živiš u dalmaciji, pa sa ljubomorom ljeti gledaš prognozu za unutrašnjost a ti se kuhaš, pa zoveš prijatelje u zg, oni se smrzli a ti nikako da se rashladiš, e onda jedva dočekaš malo bure i pad temperature... Konačno 23stupnja!! (svejedno idem poslijepodne malo zaronit, more je za pet!!)

Anonimno kaže...

Ma koja zima???
Šalim se:)
Evo mene malo kod tebe kad ti ne stigneš do mene:)
Nadam se da ćeš se popraviti i javiti za jednu kavicu.
Puseek!!!

Objavi komentar