BLAGDAN U MOM MJESTU















POOOZDRAV!
Napokon sam riješila probleme na blogu,hura i napokon mogu s malim zakašnjenjem podijeliti s vama događaj u mom mjestu...naime,svako mjesto svoju feštu ima pa tako imamo i mi...Frančiškovo...Blagdan Sv.Franje,zaštitnika našeg pitoresknog mjesta.
Bila je organizirana svečana misa,bio je sajam igračaka koji naravno najviše oduševljava djecu,a bila je i jedna izložba...
Kad duša progovori pu našeh ljudi...
Mogu vam reći da su duše progovarale...u svim područjima,dekupažiranju,slikanju,heklanju,pletenju,izradi goblena,nakita,cvijeća i aranžmana,izradi anđelaka,pisanju pjesama...bio je užitak vidjeti te divote,a osobit užitak je bio sudjelovati u tome...jer eto...ja sam sudjelovala sa svojim različitim radovima i tehnikama i bilo mi je izuzetno zadovoljstvo.Bilo je jako puno izlagača pa ih neću navoditi poimence jer me strah da možda nekog ne bih izostavila,a svi su se doista potrudili.
Dojmilo me se koliko ljudi u našem mjestu voli različite tehnike i radi čudesa.Pokušat ću vam kroz sličice dočarati atmosferu koja je uistinu bila posebna...
A na kraju je završilo pjesmom i plesom...kako zapravo i dolikuje.

10 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Sandra Z kaže...

Prekrasni štandovi, Ariana i hvale vrijedan običaj :))

LadyA kaže...

Jako lijepo..uvijek volim prisustvovati ovakvim događajima, eto bila sam i tu:) sa tobom hehe! PUSA

Anonimno kaže...

konačnooo si osposobila blog, bravoo!!!:)
Lijep događaj na tvom Kukuljanovu,krasno!

eda kaže...

Prekrasan događaj i prekrasni radovi!! Vjerujem da ste svi istinski uživali!!

Sanja kaže...

Lijep dogođaj i dobar povod za ugodno druženje i okupljanje. Uvijek me oduševi kako žene svašta znaju raditi vlastitim rukama i koliko puno različitih ideja imaju. Čestitam svim sudionicama na njihovim lijepim ručnim radovima!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Sandra Z...Nemaš pojma koliko me razveselio tvoj komentar kao i od drugih jer sam opasno ratovala s blogom...hval ti što si me baš učinila sretnom!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Lady A...pusek i tebi jer si me i ti obradovala,jako!

Ariana Moj Hobi kaže...

Zondrica...hvala ti...potakla si me jutros...pusek i jako sam happy,hvala i tebi!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Eda i tebi...pusek...happy!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Sanja...da,stvarno čuda se stvaraju u nešem mjestu,ha,ha...i mene je iznenadilo...hval ti i ti si me razveselila komentarom,pusek!

Objavi komentar