UZBUĐENJA



UZBUĐENJA,UZBUĐENJA...

Ja sam vrlo temperamentna osoba i zapravo u određenim situacijama i djetinjasta.Ovaj tjedan proživljavam pravu oluju emocija jer sam eto ponosno dočekala trenutak kad je moje dijete krenulo u školu...iako se o tome pričalo i pričalo,kad je došao taj dan,ja sam bila vrlo sretna mama,a o ponosu da ne govorim,pucalo je i iskrilo iz mene.
Još mi je draže kad sam imala s kim to podijeliti jer su i druge mame osjećale isto...predivan osjećaj i predivan dan,bez obzira što je bilo oblačno i kišno (opet se vraćam malo na prognozu).
Također me je oduševila radost starije djece koja su se potrudila napraviti pravu priredbu i dočekali su prvašiće s velikim pljeskom.KRASNOOO!
Spomenut ću da je prvašiće u školi dočekao i poklon od naše općine,jedan mini ruksak pun bilježnica,likovnog pribora i velike,četverodjelne pernice.
VELIKO HVALA NA PAŽNJI!
Doista ganutljivo i lijepo...i ja ne volim pretjerano krilatice,no mogu potpisati kad se kaže da su djeca naše najveće blago!
Ako još tom danu dodamo da je moje dijete također krenulo i na trening,ali ozbiljan trening nogometa u kojem apsolutno uživa...onda možete shvatiti naslov...
I ovim putem želim prvašićima,ali i ostalim školarcima,kao i roditeljima i naravno učiteljicama i učiteljima i profesoricama i profesorima
USPJEŠNU ŠKOLSKU GODINU!!!

2 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Nena3110 kaže...

Pridružujem se najboljim željama za uspešnu i veselu školsku godinu i naravno, za malog nogometaša, da jednog dana kupi mami frveni ferari:)))

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Nena3110 na željama...hm,ferrari...ne bi bilo loše zar ne...u poznim godinama da jurcam!!!

Objavi komentar