SAKUPLJAČICA BLAGA








VRELI POZDRAV DRAGE MOJE!

Već neko vrijeme,razmišljam da napišem članak kako iskoristiti različite materijale,međutim,uvijek je nešto preče i tako su me pretekli.
No,nije to toliko bitno,ja ću iznjeti svoju verziju.

Zanimljivo je kako u tom kaotičnom građevinskom neredu,koji me intenzivno okružuje već više od godinu dana,ja pronalazim zadovoljstvo,osim što mi se moje gnjezdašce gradi i uređuje,ja nalazim različite materijale kojima mogu napraviti mala remek djela.Dobro,možda nisu remek djela,ali su meni draga...

Dakle,svega tu ima;
Ostataka cigle koje mogu lijepo izgledati u vrtu,različitih promjera cijevi,manje koje mogu poslužiti ukoliko radite nakit od žice,osobito cijevi za vodu od kojih nastaju pravilne i odgovarajuće veličine krugova kao kostura za daljni rad,veća cijev čeka da postane vaza u koju će se posaditi lavanda...
Kantice koje također mogu poslužiti kao vaze za cvijeće,ostaci ukrasnih ciglica i granita koje možete uvaliti boljoj polovici da ih složi za vas u nekoj posebnoj kombinaciji ili mogu poslužiti kao neki stalci,u kombinaciji sa žicom.Nisam još probala,ali imam u glavi ideju,kad se to ostvari svakako slikam.
Također sam pronašla stare crijepove starine koja se nedavno srušila koji čekaju dekupažirano ludilo i poslužit će za ukras na zidu ili za lampu na primjer što je vrlo efektno.
Moram naglasiti da me posebno oduševila MREŽICA koju sam skupljala nakon što su završavali majstori,sve te manje dijelove sam ja brižljivo skupljala iako su me uvjeravali da će oni pokupiti smeće,no ja sam bila uporna u sakupljanju,samo uz ispravak što meni to nije smeće.A osim svih tih varijanti mrežica koje se inače koriste u postavljanju fasade,oduševila me još jedna varijanta,a to je ljepljiva mrežasta traka koja se koristi kod stavljanja knauf ploča....
Postavit ću sliku kako se strukturnom pastom može postići pravilan kockati uzorak,ispadne fenomenalno!
Mislim da se može primjetiti kako sam uzbuđeno sakupljala i skrivala taj građevinski otpad koje je u mojoj mašti izgledao kao kovčežić s blagom.
Priznajem da me je i dragi u nevjerici pitao šta će mi to kad su se količine počele skupljati u radnoj sobi...no,nije puno gnjavio,znao je da nešto čarobiram.
Iako zapravo imam puno čarolija još uvijek samo u glavi,htjela sam podijeliti pronađeno blago s vama pa možda vam i dati neku dobru ideju.
Uskoro,u slijedećem postu postavit ću detaljnije upute i slike kako napraviti efekt mrežice strukturnom pastom.

Do tada...uživajte i dobro gledajte,blago je oko nas!

PUSEK!

9 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Ariana Moj Hobi kaže...

Isprika što su slike malo poludile,hm,učim se i uvijek mi nešto novo iskoči,nemojte zamjeriti...
Zahvaljujem na toleranciji i na svakom savjetu...
Pozdrav!

Nasmijano nebo kaže...

hej, kolegice!!! vidim, ti si se orijentirala na malo drugačije blago od mene, ali to je samo dokaz da na baušteli ima stvarno puno, puno, puno toga što bi mi mogle još itekako dobro iskoristiti. baš me to veseli. hajde, molim te požuri sa tutom o mrežici i strukturnoj pasti jer meni ovih dana knaufer šeta po kući pa moram znati kakva ti je genijalna ideja pala na pamet.

haha, a ovo s mužem mi je jako poznato. mene je moj pitao jel skupljam ogrjev za zimu kad je vidio koliko sam dasaka i daščica naslagala u sobu.

bravo Ari!!! pusek!!!

Tanema kaže...

draga moja, koliko si ti blaga skupila! potpuno se slažem s tobom, sve to treba na vrijeme pokupiti i za majstorima "čistiti" jer oni bi to samo tako proslijedili do najbližeg otpada ne razmišljajući kakve to sve čarolije skriva! kiss!

nata kaže...

pozdravljam te, evo i mene među vas....
lijepo i vrlo korisno blago si sakupila... vjerujem da nakon ovog posta mnoge od nas sada gledaju kako da sakupe jednako vrijedno blago...

Sandra Z kaže...

Ariana, vrijednice moja, skokni na Tres chic blog, čeka te nagradica. Pusa

Anonimno kaže...

Do sad si skupljala blago, a sad pokupi nagradicu na mom blogu. .pozdrav.

Tanema kaže...

imaš nagradu kod mene!

Ariana Moj Hobi kaže...

Jao,jao....ma kakve nagradice???
Pa to je savršeno,evo skačem čim napišem novi post....mislim da će me Ž. utamaniti jer joj knaufer šeta po kući....
Nata dobro došla u moj svijet...veliki pozdrav i puseki!!!

SiS kaže...

ufff....a ja mislila da sa mnom nije sve OK...sad mi je lakse...:)
pozdrav svim sakupljacicama svijeta iz CG

Objavi komentar