VAŽNO JE BITI TETA U VRTIĆU!




Ovih je dana posebna atmosfera posvuda...ljeto je u jeku,škole su gotove za koji dan,ocjene su dobre ili loše,ali važno je da je kraj jer su djeca umorna i zasićena.
Ja sam u jednom drugom vrtlogu,vrtlogu emocija jer moje dijete završava godinu u vrtiću...i na jesen kreće u školu.I vjerojatno me sve to ne bi toliko jako pogađalo da se nisam zapravo zamislila kako jedan period njegovog odrastanja završava...
I počinje drugi,da,slažem se,ali tako je bilo divno u tom vrtiću da je meni osobno rastanak jako težak.Imali su predstavu gdje su predškolci bili maturanti-imali su one plave maturantske kapice koje su tete neumorno krojile,rezuckale i ljepile.Imali su maturalni ples,gdje su dečki djevojčicama davali ruže,imali su tortu s bakljom koju su kasnije slasno pojeli,a i neki roditelji su se osladili.Dobili su diplomu s prekrasnim tekstom koji me je jako ganuo.
Sve skupa ganulo me jako,jako sam pod dojmom,osobito kad sam u tijeku same predstave pomislila kako moje dijete zapravo postaje malo veće dijete,ozbiljnije,a čini mi se da je to prebrzo došlo i da nisam spremna...

Da,važno je biti teta u vrtiću i ja sam neizmjerno zahvalan roditelj što sam bez imalo griže savjesti ostavljala svoju sinčinu u vrtiću gdje su ga tete dočekivale s osmijehom i kada im nije bilo do smijeha.

Da,važno je biti teta u vrtiću i ovim putem zahvaljujem što su mi pomogle u odgoju,što su me naučile imati još i više strpljenja,što su mi čuvale moje najdragocjenije blago...
Jako sam ganuta,jako sam emotivna jer doista postoje divne osobe koje se nesebično daju djeci,koja nesebično jako puno ulažu u odgoj.
Ima jedna pjesmica-Djeca nose svjetove na dlanu...neka to potraje!

Tete hvala vam što moje dijete doista nosi svijet na dlanu!

HVALA D.V. BAMBI!

12 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Tanema kaže...

Bravo za vrijedne tete u vrtiću i majke koje ih cijene i djecu koja tako brzo odrastaju!

Tanema kaže...

i baš ti je lijepa pozadina bloga! jako jednostavno, ali odlično se slaže s nazivom bloga! :)))

Anonimno kaže...

Dobrodošli u svijet školaraca:)
Znaš koliko je puta moja Laura rekla; da mi se vratiti u vrtić!
To ti sve govori koliko oni pamte vrtić, svoje društvo i najljepše trenutke koje su proveli u njemu.
Pusa

LadyA kaže...

Pozadina mi se jako sviđa i sve pohvale za malu promjenu! Moja majka je teta u vrtiću i svaki dan slušam o njihovim vrtičkim dogodovštinama koje su zasigurno najljepše doba u životu. Čak se i ja dan danas poželim vratiti u najmlađe godine..Pozdrav!

Nasmijano nebo kaže...

nemam komentara...
mene to čeka, po drugi puta, iduće godine i već sada imam knedlu u grlu.

Ariana Moj Hobi kaže...

Pozdrav curke moje...

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Tanema i Lady A na komplimentima...
Učim,učim....stalno!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Sandra na komentaru....
Nasmijano nebo...hm,knadla je ogromna...koliko god je čovjek ponosan na ta bića,stisne oko srca jer prebrzo rastu.
PUSEKI!

Ariana Moj Hobi kaže...

Eto...knedla je postala knadla...dokaz o nervozi...

Sandra kaže...

Stvarno emotivno! Moje cure su bile 6 god u vrtiću ali nikada se nisam tako osjećala. mora da mi fale neki geni, haha
Prekrasno od tebe što shvaćaš i podvlačiš važnost tih neumornih teta u vrtiću koje nisu tu samo da bi pazile na djecu (znam one koji tako misle) već da budu most kroz djetinjstvo!

Sandra Z kaže...

Prekrasan si post napisala :)) I tako istinit. Samo hrabro naprijed. Tjedan dana u školi i već čete se osjećati kao da ste mjesecima u školi. Bez brige :)) Pusa i pozdrav.

Unknown kaže...

Emotivan post. Tete u vrtiću su važne za svako djete, ali i mamu jer mama im ostavlja na čuvanje svoje največe blago, djete. Trenutno i sama prolazim jednu faz, ali moj sin je maturirao, a kći će na jesen postati maturant. Bude se svakakve emocije i strah od budućnosti, ali treba se prepustit rijeci i neka nas ona nosi u budućnost, uz nadu da u njenom toku neće biti nikakvih prepreka.

Objavi komentar