UREĐUJEM GNIJEZDO








POZDRAV DRAGE MOOOOJE!


Priznajem,jako sam euforična,a evo razloga,podijelit ću s vama.
Naime,moj dragi i ja vrijedno smo gradili gnjezdašce i napokon smo završili s velikim i grubim radovima,cigla,žbuka,fasada...i sad kreće unutrašnje uređivanje,biranje pločica,boja...
Uglavnom,dajem si oduška dok dragi strpljivo klima glavom,naravno u potvrdnom smislu.U rekordnom vremenu sam odabrala pločice,točnije u dva dana za vrlo veliku kvadraturu.No sve je to dio pomnog crtanja i planiranja,sanjarenja.Boje sam odavno definirala,samo je trebalo odlučiti o dekoru pločica,a budući da danas na tržištu ima doista izbora,nije bilo velikih problema.Jako mi se sviđaju pločice s uzorcima,listelama,ružama,orhidejama,sjajne i manje sjajne.Vjerujte mi da sam jako pazila na funkcionalnost i uopće samo održavanje tih silnih pločica,pratila sam savjete i rečeno mi je da pipkam,pušem,mackam prstima kako bih vidjela koja je pločica zahvalnija.Zahvaljujem ovim putem i Sandri M.P.na savjetima,sve sam ja to pisala i pamtila!
Iako sam se okupirala svakom prostorijom posebno,ipak je osobitu pažnju zauzelo kupatilo...budući da je malko veće,a imam i dva wc-a pa sam logično bila jako zauzeta biranjem svježine za te vrlo važne prostore.
Oduvijek mi se sviđala ideja o vlastitom wellnessu,a vidim kako je to vrlo in,kako bi se reklo i zapravo je ostvarivo.
Primjetila sam da je kupatilo poprimilo vrlo važno obilježje ne samo kao mjesto osobne higijene već kao i mjesto apsolutnog opuštanja i odmaranja.Mjesto gdje se na kratko možemo isključiti od mobitela i svega što nas povezuje s vanjskim svijetom.Tu su hidromasažne kade,tuš kabine,jacuzzi,široki umivaonici,pločice dizajnirane tako da doslovno zovu na sanjarenje,mekani tepisi ili čak gumene varijante tepiha.
Jako mi se dopala ideja da u kupatilu napravim i tuš kabinu i kadu posebno,moram priznati da mi se čini vrlo funkcionalno,a imam mogućnosti u ostvarenju te varijante.
Napravila sam par slika dok sam birala i gledala pločice iz kataloga pa mi nemojte zamjeriti što se vidi flash...to samo dokazuje da sam se igrala aparatom,a svoje pločice ću vam uslikati kad keramičar obavi svoj dio posla...

Ostavljam vas dalje da same maštate o svim mogućim detaljima za kupatilo,ja sam iskreno sad okupirana bojama i dezenima.

A znate što je najbolje...nema pravila,slažeš i igraš se kako želiš...sve je dopušteno,vodoravno,okomito,koso,...kako god mašta radi...
Ma nije li to savršeno?

PUSEK...čujemo se ubrzo,puna sam dogodovština.

8 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Tanema kaže...

bravo, draga moja, vidi se da uživaš! bitno je da s ti sve smislila u svojoj glavi i da to možeš ostvariti! Veselim se vidjeti fotkice tvog uređenog doma! :))))

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Tanema...hvala!
:)))))))))))) PUSA!

Sandra Z kaže...

Draga moja, samo tako nastavi dalje :)) Odlično si sve smislila i jedva čekam vidjeti fotkice novog doma! Čim se negdje nešto uređuje (a pogotovo ovako dobro), evo mene u mislima!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala Sandrić...čuj,godine i godine sanjarenja i maštanja,ako imaš koji savjet,samo javi...
Vidim, ti rasturaš u fimo čarolijama...ide ti jako dobro,odlično!
Pusek!

LadyA kaže...

Iskreno ti i zavidim, jer i ja sam u uređivanju, ali sam još uvijek na grubim radovima;) Ovo što slijedi su slatke muke, odabir, kombiniranje i slaganje. Jedva čekam da vidim rezultate! Samo hrabro i uživaj, jer ipak je to vaše gnijezdo, zar ne? Pozdrav.

Nasmijano nebo kaže...

joooj, i ja sam još na grubome...
ali u glavi sto ideja kad dođemo do finoga.
uživaj! znam da će biti prekrasno kad bude gotovo.

Biljana kaže...

Odlicno si sredila svoje gnjezdo, smisljaj, stvaraj i uzivaj i dalje.Pusa:)

Sanja kaže...

Tvoje mrljarije i tvoje stvaranje mi se sviđa od prvog dana kad sam pronašla tvoj blog. Uživam gledajući sve te ljepote koje radiš.
Zbog toga sam te svrstala u svojih top 10 za nagradu "Sweet blog" koji možeš pronaći na mom blogu i dalje slijediti upute. Pusek

Objavi komentar