SOMETHING OLD,SOMETHING NEW






Veseli pozdrav!
Obožavam nakit i da,izrađujem ga sama,ali ga kad ugledam nešto lijepo i kupim...imam divnih primjeraka i od mladih umjetnica koje imaju svoje blogove i puno sam naučila upravo prateći iste.No,kako sam godinama već sakupila pozamašnu kolekciju,imam više škrinja s nakitom,koje sam morala nekako sortirati pa sam odlučila sortirati po bojama.Ovo je jedna od škrinja i radove ću morati slikati i dokumentirati da se malo pokažem i pohvalim.
Sunce je izmamilo da izvučem jedan komplet narančaste boje,nastao prije nekoliko godina-perlice i žica,jednostavna i vrlo efektna kombinacija.Iako ovo nije moja boja,dobro mi dođe kad želim popraviti raspoloženje.
Osim ovog starijeg rada,imam i noviji za pohvaliti se.Naime,radi se o privjesku koji je bio poklon vrlo dragoj i posebnoj osobi...
Crni,glatki,neprobušeni,stakleni kamen koji je obučen u posrebrenu žicu...premišljala sam se da li privjesak staviti na lanac ili satensku traku,a kako se radilo o iznenađenju,nisam mogla pitati pa sam odabir pustila vlasnici...
Bila je jako sretna i zadovoljna....
A MENI NEMA VEĆE RADOSTI,NEGO KAD RAZVESELIM NEKOG S NEČIM ŠTO SAM JA NAPRAVILA!!!!

Do sljedeće mrljarije....veliki pusek!!!

7 kreativnih komentara, tko je slijedeći?:

Sandra Z kaže...

Predobri su ovi privjesci. Ja nikako da se usudim krenuti u izradu nakita, radije pogledam kako to divno rade drugi.... Ovaj crni privjesak mi je poseban... jako volim ovakve stvari koje imaju pomalo starinski štih. Da li znaš kakvu vrpcu je vlasnica odabrala? Ja bi uzela svakako crnu satensku vrpcu.... Puno pozdrava i pusa, Sandra Z.

Nasmijano nebo kaže...

slažem se... crni kamen je predivan, a još i kad je umotan u žicu. odlično ti je ispao. bravo!

Tanema kaže...

Tebi više ne trebaju kutijice za nakit, već škrinje! stvarno si nakupila zavidnu kolekciju! narančasti kompletić je baš za podizanje raspoloženja, a crni privjesak je sigurno jako usrećio novu vlasnicu!

Anonimno kaže...

Crni mi se kamen sviđa, jako je elegantan!
Bravo Ari!

Ninochka kaže...

sorry, nije vezano uz post ali moram pitati - sijamska macka ili macak je tvoj, neciji, macka koju volis ;) naime imam dvojicu (chocolat point i blue point, jedan je star 15 godina i 7 mj a drugi plavi ce 8.6. napuniti dvije godine). :) obozavam sijamce, i imam ih cijelog zivota skoro ;)

Sandra kaže...

E, mene si i više nego razveselila! Još jednom zahvaljujem od sveg srca!!!!!!!!

Ariana Moj Hobi kaže...

Hvala drage moje......DIVNE STE!!!
Sandra-mission accomplished

Objavi komentar